Jansen is het nieuwe Mediterrane/Italiaanse restaurant in Vlaardingen. Vanaf 12u ben je meer dan welkom om de gezellige ambiance van Jansen te proeven. Dit kan voor koffie of thee (maar liefst 10 soorten!), maar uiteraard staan ook de lekkerste Italiaanse wijnen en biertjes (zei iemand Peroni?!) voor jullie koud. Daarnaast kan je hier ook terecht voor een lekkere borrel of een avond lang dineren. Er is voor ieder wat wils! Sharing is caring is het motto hier, dus kan je geen keuze maken – Perfect, deel dan de gerechten met je tafelpartner(s)!

Geen tijd voor een uitgebreid diner? Uiteraard kun je ook gewoon gezellig eigenaar Ed even gedag zeggen, dat vindt hij maar al te leuk! Een horecazaak was een langgekoesterde droom van hem. Die nu tot werkelijkheid is gekomen. Alles aan de Hoogstraat 158 heeft Ed zelf gebouwd en ontworpen. Wat geresulteerd heeft in een knusse en moderne omgeving. Er is mogelijkheid om met grotere groepen te borrelen, maar ook een intiem diner voor twee bestaat tot de mogelijkheden aan hoge of lage tafels.

Interieur van Jansen

Daarnaast is Chef Merijn elke dag druk bezig met het bereiden van de lekkerste gerechten. Met ervaring als Chefkok geniet hij van zijn eigen keuken. Door veel streek en seizoens producten te gebruiken tovert hij telkens weer iets nieuws uit zijn keuken. Verse ingrediënten zijn bij Jansen enorm belangrijk, koekjes uit de verpakking zul je dan ook vrijwel niet tegenkomen. Bovendien wordt er alles aan gedaan om verspilling te voorkomen. Op verschillende manieren worden “overgebleven” ingrediënten ingezet, en mochten de bestelde porties toch te groot zijn, dan kan je het zelfs mee naar huis nemen. Zo wordt nagenieten van Jansen nog makkelijker!